Lør 29/7: Tur ved Løkke Bro med Tira

Jeg kjørte Tommy til bussen i Sandvika på morgenen, og Tira var med. Tommy og Tira gikk over 2 mil igår, fordelt på to turer, så det bør bare bli en kort tur idag, tenkte jeg, og da uten speilrefleks 😉 Tira og jeg gikk bare en liten tur i Løkkehaven, men mye å se på vei dit en stille morgen 🙂

Les videre

Tor 27/7: Tur i Vestmarka

Jeg skulle hente noe jeg hadde bestilt på nettet i Sandvika, og fant ut at Tira og jeg kunne gå tur samtidig, hadde ikke engang på meg turklær, men fant ut det lønte seg å skynde seg før regnet kommer, så vi dro videre til Vestmarka:

Som vanlig fant vi en sti og begynte å gå den oppover uten å ane hvor vi ville ende.

 

Les videre

Lør 22/7: Asker Museum og Holmen med Tira

Etter at Winnie ble syk igjen, har Tommy gått turer med Tira, og jeg har vært hjemme med Winnie. Nå er hun ganske frisk igjen, så på tide å komme seg ut igjen!

Egentlig hadde jeg en plan om å gå Semsvannet rundt med Tira, men plutselig kom sola, og det ble ganske varmt, så da svingte vi ned til Asker Museum isteden – mye bedre å gå i en skyggefull hage 🙂

Les videre

Lør 15/7 – tor 20/7: Winnie syk igjen (vestibulært syndrom?)

 

Lørdag 15. juli
Winnie satt i sofaen hos Tommy og tagg mat kl 14, alt virket helt OK, og så plutselig kl 16 ble alt endret – akkurat like fort og galt som sist. Plutselig kan hun verken stå eller gå, hun bare sjangler og faller, veldig likt det som skjedde i slutten av mai.

Les videre

Fre 14/7: Tur med Tira på Kalvøya

Solskinnsdag, og jeg tok med speilrefleksen da Tira og jeg dro til Sandvika for å gå tur på Kalvøya.

Veldig mange på Kalvøya på en slik sommerdag, og det vrimlet av syklister som plutselig dukket opp, og når de kommer så brått på, må de bjeffes på. Måker må også bjeffes på, og av en eller annen merkelig grunn, bjeffer Tira alltid på når hun går over en bro.  Det ble mye å trene på og mange inntrykk mens vi gikk  Kalvøya rundt.

Les videre

Ons 12/7: Tur med Tira til Høvikodden, Veritassenteret og kyststien

Nok en grå dag, og ikke logisk å ta med speilrefleksen, så da gjorde jeg ikke det, måtte teste ut min nye Iphone. Vi parkerte ved Henie Onstadsenteret, og gikk gjennom skogen, veldig mye lenger enn vi før har gjort.  Vi kom ned til denne utsikten, og det tok ikke så lang tid før vi så blå himmel og sol:

Les videre

Man 10/7: Tur med Tira til Østernvann

Tira og Tommy var igår på sin hittil lengste løpetur på over 15 km. Derfor følte jeg ikke det var nødvendig å gå så langt idag, men en liten tur må vi jo gå.

Det regnet og var grått, ikke rette dagen å ta med speilrefleksen og dra til Østernvann, men merkelig nok var det opphold på hele turen vår:

Les videre

Fre 7/7: Blomstereng og løping med Tira

Forrige gang da Tira og jeg var i blomsterenga i enden av Neslia, hadde jeg bare med min nye Iphone. Denne gang tok jeg med speilrefleksen (for å kunne se forskjellen) OG en leke, siden det er fine gressletter å løpe på der 🙂 .

Som vanlig: Vanskelig å begrense seg i antall bilder……

Les videre