ATFERD

KLIKK PÅ OVERSKRIFTENE

HUNDENS DEMPENDE SIGNALER
Av Solveig Trippestad, oppdatert i 2010 – kan også åpnes i Word
Kommunikasjon mellom hunder demonstrert av Candy, Cory og Winnie. Hvordan bør vi opptre overfor hunder og hva bør hundene våre lære? Lær deg litt om hundens språk!

VIDEO OM DEMPENDE SIGNALER – åpnes på Vimeo
Av Solveig Trippestad, oppdatert i 2010
Viser hvordan våre to kooikere kommuniserer.

newTRYGGERE HUND
Tips for usikre og sensitive hunder, alt lært av hundetrener Carina Josefine, hjemmeside: https://www.carinajosefine.no/.  Jeg gikk på nettkurs, hvor vi fikk lekser/utfordringer, og jeg fikk høre at jeg var kreativ når det gjaldt å finne på øvelser, så det er mange idéer å hente fra videoene jeg har inkludert i hver ukes utfordring.

ON/OFF – EVA BODFÄLDT
Solveig Trippestads referat fra interessant og lærerikt foredrag fra 2012 om kunsten å veksle mellom aktivitet og ro når vi vil.

GRY LØBERG OM ATFERD OG KASTRERING AV HUND
Solveig Trippestads referat fra webinar 5/6-12 med Gry Løberg, etolog, MSc CABC
Interessant og lærerikt seminar, hvor mange forskningsstudier ble gjennomgått og mange myter avlivet.

GRY LØBERG OM AGGRESJON MELLOM HUNDER
Solveig Trippestads referat fra lærerikt foredrag i 2008 med Gry Løberg, Manimal

ANDERS HALLGREN: REFERAT FRA FOREDRAG OG KURS I 2012  / OG I 2008
Solveig Trippestads referat fra foredrag med den svenske hundepsykologen Anders Hallgren. Tema for kveldsforedragene både 2008 og 2012: “Hundens psykologi, och hundägarens… Ett kvällseminarium om ledarskap, lärarskap och vanlig enkel vänskap.”
Tema for instruktørkurset i 2012 var spørsmål innsendt av deltagerne, tema var bl.a: Treningens innvirkning på hunden, angst, aggresjon og sjokk.

TESS ERNGREN: GÅR DET BRA ATT DE HÄLSAR?
Tess Erngren (http://gooddog.no) har skrevet et blogginnlegg, som alle som eier hund bør lese…: «I hundvärlden florerar det en märklig idé om att alla hundar nödvändigtvis skall hälsa på varandra, annars blir de inte gott nog socialiserade. Dessvärre skapar dessa möten ofta det helt motsatta resultatet…»

DINOS: DOGS IN NEED OF SPACE
En gult bånd, gul rosett, gult skjerf eller noe gult på lenke, sele eller halsbånd viser  at hunden av ulike årsaker ikke kan være i nærheten av hunder eller mennesker.  Gå ikke fram til hund eller eier.

 

Én tanke på “ATFERD

  1. Tilbaketråkk: Siste oppdateringer | Solveigs AGILITY-side og blogg

Det er hyggelig med en kommentar: