Ons 26/4: Veterinær-/kiropraktorbesøk med hundene

Turen gikk til Kristin Halle med begge hundene.

WINNIE:

Kristins funn:
«Mindre låsninger høyre side bakre manke og bakre lend. Litt fyldig i bindevevet ved venstre første nakkevirvel. Muskulært: Ganske bra»

Winnie har vært utrolig sprek den siste tiden, leker 2-3 timer hver kveld og går igjen lange turer uten å halte.

Hun har fått noen kuler ved pattene, og vi var hos vår vanlige veterinær for noen uker siden uten å bli særlig klokere. Også Kristin Halle kommenterte dette, og hun var enig i vår beslutning: Vi gjør ingenting, for Winnie blir 13 år om et par uker, så sannsynligvis vil hun ikke dø av dette, men med det.

TIRA:
Kristins funn:
«Låsninger midtre manke og venstre side bakre lend. Patella stabil, men litt mer slark venstre side. Noe stram muskulatur i manken og venstre side bakre lend. Gjerne massere bakre lend»

Kristin kommenterte Tiras muskler, som gir henne en så sterk kropp  at hun ikke får overbelastninger.

Spesielt i desember gikk Tira veldig rart med bakbeina, dvs. ett av bakbeina gikk i sirkler, noen ganger venstre bakbein, noen ganger høyre, noe jeg fra før vet kan skyldes skjevt bekken. Det fortsatte i januar, men ikke like ille, og etter det har det blitt gradvis bedre.

Jeg har ikke villet starte agilitytreningen med Tira før hun var blitt sjekket, og selv om slarken i kneskåla ikke er positivt med tanke på agility, trener vi såpass lite at Kristin mente det var helt greit. Det er samtidig bra at vi ikke trener om vinteren, og også fint at vi slutter før løpetiden begynner, så det blir en kort agilitysesong i år.

Tira har ikke vært ivrig på å gå tur siste tiden, vi har håpet det skyldes etterdønninger etter løpetiden i februar (hun var ihvertfall slik også etter forrige løpetid). Tommy har hatt henne med på mange løpeturer, og så lenge de løper er hun ivrig, men når de går, henger hun bak, og oppoverbakker er helt tydelig ikke moro verken når de løper eller går. Med meg som ikke løper tur, går hun nesten alltid bak meg. Håper det hjelper å ha fått ordnet låsningene!

 

Idag fikk bjørka musører – et veldig hyggelig vårtegn som jeg har fotografert hvert år, og i år er intet unntak:

Reklamer

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s