Tor 21/7: Agilitytrening med Tira

2016-komb-gaa-agility3

Endelig skulle vi på agilitytrening igjen etter Tiras løpetid. Barbro og jeg møttes til tur før trening, men det var så varmt at turen ble minikort. Jeg hadde tatt med pølsa, som jeg hadde klippet av og brukt symaskinen på + det røde røret, hvor jeg hadde brukt armeringstape på hullet.   Barbro hadde vært så snill å hente det nye, korte røret hos TopDog.

strek-1000-blaagraa-tynn

2016-komb-gaa-agility3

 

I dagens bane ble mønet satt som hinder 5 og stigen som hinder 21. Banen ble valgt fordi flere av oss har problemer med å løpe for tiden, og på denne banen skulle det være mulig å gå hele banen i følge en video jeg hadde funnet.

Tror Tira hadde sett den videoen, for hun mer gikk enn løp  – ikke mye fart i henne idag 😉  Det har det egentlig ikke vært verken under løpetiden eller etter. Mens løpetiden varte, stod hun helst i ro på tur og betraktet ting, men hun går litt mer nå, men er hovedsakelig bak oss.

Slik var det også på agilitybanen idag, lite fart, lite fremdrift og lite fokus, men litt bedre på andre runde enn første. Men – vi fikk ihvertfall tatt mønet igjen – det har vi ikke prøvd siden begynnelsen av april – selv om jeg syntes hun sneglet seg over – men fikk jo fine felt, da  😉

Likevel hyggelig å være der – både hyggelig selskap og utrolig fint vær, dvs. det ble vel først levelig fra 21-tiden på kvelden – litt for varmt før det  😉

w-190716-6923

 

 

VIDEO:
Det viste seg at Kari hadde tatt litt video av våre trege forsøk på banen. Fint å ha for å kunne se om farten øker igjen, noe som forhåpentlig skjer veldig raskt!!!

Vimeo:  https://vimeo.com/175809490   eller Youtube: https://youtu.be/khluT9GXkHU :


Her en video som viser hvordan farten burde vært, til tross for at føreren går hele banen (antagelig er videoen bare tilgjengelig på PC, ikke på mobil/nettbrett):

 

 

 

 

 

Reklamer

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s