Man 31/8 + tor 10/9: Veterinærbesøk


w-310816-001

Tommy, Tira og Winnie ble med på den lange kjøreturen til Kristin Halle. Winnie har tydelig hatt vondt de siste dagene, har haltet igjen, og hun har ikke filleristet leker på en stund, dvs. jeg trodde nakken var problemet. Hos Tira har det  «bare»  vært magen som har vært problemet, noe som har ført til minimalt med turer og dermed tap av muskler.

strek-1000-blaagraa-tynn

Tira:

Låsning høyre side korsrygg. Stabile patella. Noe stram høyre side bakre lend og begge sider bakre manke, ellers kun mindre funn.

Vi kan begynne å bygge opp muskler igjen 🙂

Winnie:

Hoven øvre nakke venstre side, noen låsninger her, tverrotasjon i bekkenet med høyre bekkenkant opp. Irritert øvre nakke venstre side og korsrygg. Ikke noe galt med korsbåndet 🙂 Få smertestillende Onsior i 5 dager (mer hvis hun halter). Vi må tilbake 10. September.

Winnie var med på 3 km skogstur med oss og Tira onsdag 26/8, men det var tydelig det ble for mye for Winnie, men forhåpentlig fører dagens behandling til at hun raskt blir bedre igjen. Tommy tok bilde av Winnie i skogen utenfor huset til Kristin:

w-310816-001Torsdag 10. september: Hos Kristin igjen med Winnie
Winnie og jeg dro avgårde til Kristin Halle for oppfølgning, og det var ingenting å rette på – alt hadde holdt seg på plass, hun var bare litt hoven i nakken fortsatt. Smertestillende i nye 5 dager, og så bør problemet være over 😀

Dessverre gikk det ikke så lett, for da en fremmed hund slutten av september hoppet over gjerdet og inn i hagen, må Winnie ha gjort noen gale krumspring, så hun begynte å  halte veldig mye mer igjen, så vi fortsetter med smertestillende også i oktober.

 

Reklamer

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s