Winnies halting og nytt veterinærbesøk

w-050215-2882XX

Winnie var  bedre før vi dro til veterinæren på tirsdag 3/3, for da haltet hun minimalt. Etter veterinærbesøket forventet jeg at hun skulle bli verre et par dager før hun ble bedre, og hun ble mye verre allerede samme dag, men hun ble aldri bedre igjen 😦

strek-1000-blaagraa

Etter å ha ligget i ro halter hun på tre bein, og hun belaster sjelden venstre bakbein når hun står. Turene er maks et par hundre meter, noen ganger kortere. Vi har fått beskjed om at hun ikke må trave på tur hvis det forårsaker at hun halter. Hun skal derfor gå rolig på tur,  slik at hun ikke feilbelaster pga halting, og akkurat det går fremover, for det er trenbart 🙂

Heldigvis virker det ikke som hun har vondt, men dermed er hun også en utfordring å holde i ro. Plutselig kaster hun seg over leker som skal filleristes eller hun begynner å sprette rundt – veldig vanskelig å få henne til å skjønne at dette vil skade ryggen hennes….

Først på Skui-turen på mandag 9/3 gikk hun litt bedre, men bare 50 meter, for så å bli verre igjen utover dagen.

Tirsdag 10/3 hadde vi igjen time hos Cecilie Askvig, og det ble igjen laser, akupunktur og også noen «smertestillende nåler». Pillekuren skulle nå egentlig vært over, men veterinæren mente Winnie bør fortsette med piller i ytterligere 14 dager.

Selv om vi ikke greier skjønne at Winnie er bedre, mente veterinæren at hun er det, så da er det bare å krysse fingre videre for at dette går rette veien!

w-050215-2882XX

 

Reklamer

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s