Agilitysportens ildsjelpris + hjemmesidestatistikk

w-080315-4374

 

  • Jeg fikk prisen 😀
  • Kanskje noen faktisk bruker hjemmesiden min – jeg måtte sjekke litt statistikk

 

strek-1000-blaagraa

Jeg ble veldig overrasket da jeg fikk vite at jeg hadde blitt nominert til Agilitysportens ildsjelpris 2014 fra Norsk Agilityforening, og enda mer overrasket ble jeg da jeg fikk vite at jeg fikk prisen! (mer her)

På helgens agilitystevne i Mjøndalen skulle prisen utdeles, men ryggen min egnet seg dessverre ikke til å dra til Mjøndalen. Heldigvis fikk jeg god hjelp, så Malin tok imot pris og blomster for meg, og Kari sørget for at jeg fikk det hjem – tusen takk for hjelpen til begge!

w-080315-4369

w-080315-4374

Etter dette fikk jeg litt tro på at hjemmesiden min brukes mer enn jeg har trodd, kanskje er det ikke feiltasting som gjør at folk ender her 🙂

WordPress-statistikken for 2015 viser:

  • Hjemmeside: Gjennomsnittlig ca 50 sider pr dag blir besøkt
  • Banetegningsside: Gjennomsnittlig ca 60 sider pr dag blir besøkt

Noen dager er det dobbelt så mange, men hvem som besøker sidene mine vet jeg lite om, men jeg vet hva de ser på og hvor de kommer fra 🙂

De mest populære sidene er innlæring av felt, grunnleggende agilitytrening, føring, hvordan leke med hunden, fart og motivasjon, banetegninger og innlæring av tricks.

De land som oftest er innom sidene mine: Norge, Danmark, Sverige, UK, Irland, Tyskland, Japan og USA.

6 tanker på “Agilitysportens ildsjelpris + hjemmesidestatistikk

  1. Självklart fick du priset!!! Detta förtjänar du. Jag hade inte hållt på med agility i alla de årene utan dig. Du hjälpte och stöttade mig och Tyra och gjorde det kul att träna. Tusen tack Solveig!

    Liker

Det er hyggelig med en kommentar: