Winnie: To veterinærbesøk på to dager

w-040614-1864

  • Tira og Winnie hos Kristin Halle
  • Winnie hos Cecilie Askvig
  • Tira savner lekekameraten sin

 

strek-tynn-blaagroenn

WINNIE 5/6:
Vi hadde time hos Kristin Halle for kontroll av Winnie, men jeg hadde liten tro på at Winnie var bedre.

Men – korsryggen var bedre – ingen betennelse lenger 🙂 Korsbåndet derimot hadde det blitt enda mer slark i enn forrige gang, og Kristin kunne ikke  lenger si om korsbåndet nå var røket 😦 Hun anbefalte meg å få time hos Cecilie Askvig, som hun mente var den som kunne redde korsbåndet uten kirurgi hvis det nå er mulig.

TIRA 5/6:
Tira var også med til Kristin,  greit hun venner seg til litt lengre bilturer. Tira ble sjekket av Kristin for bare en uke siden, men jeg ville Kristin skulle sjekke henne også denne gangen fordi dette skjedde på trening dagen før:

Det viste seg at Tira pga dette fallet hadde fått mange låsninger i ryggen, og raskere kan man vel ikke få fikset noe sånt 🙂 Jeg fikk vite at massasje kan fjerne låsninger i ryggen – det har jeg ikke visst – så heretter blir det oftere massasje igjen!

WINNIE 6/6:
Jeg fikk time allerede dagen etter hos Cecilie Askvig, en veterinær vi brukte mye for 15-20 år siden, og som vi den gangen var veldig fornøyd med.  Tira ble hjemme, mens Vidar og jeg dro avgårde med Winnie.

Cecilie var enig i alt Kristin hadde funnet – er så deilig når veterinærer er enige!!! Hun fortsatte å behandle rygg, skjevt bekken + nakke, og hun var også enig i at korsbåndproblemene skyldtes problemene i rygg/bekken, slik at å operere korsbånd nå hadde ingen hensikt. Cecilie kunne heller ikke si om korsbåndet nå var røket, men ville helst behandle det som om det bare er slark i det, så det ble både laserbehandling og akupunktur.

Vi skal fortsette med 1/2 times turer i ulendt terreng og ise ned kneet i 2-3 minutter etter hver tur.  Dermed fortsetter våre daglige turer på Sauejordet med hundene. Da vi var der to dager tidligere, arrangerte en skole orientering, så da var det også suveren miljøtrening med masse løpende barn i tillegg til at vi fikk spist lunsj 🙂

Vi skal tilbake til Cecilie to ganger i uka i et par uker for mer akupunktur, så da er det bare å krysse fingre for at korsbåndet blir strammere, og at alle andre av Winnies problemer med rygg, bekken og nakke blir borte!

Winnie var utrolig flink også hos Cecilie, men det hun ikke er flink til, er det som skal skje de nærmeste ukene, nemlig å holde seg i ro og unngå brå bevegelser….

Tira føler nok at hun har mistet lekekameraten sin – hun prøver stadig å få Winnie med på lek – her har hun lagt sin rosa lekegris på Winnies mage:

w-040614-1844Tira prøver få til lek, mens Winnie prøver å slappe av: 

w-040614-1856

w-040614-1854

w-040614-1864

 

Reklamer

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s