Man 30/9: Video-boom fra september

w-240913-8544

  • Nye stuevinduer settes inn
  • Langtur
  • Hoppeteknikk-trening
  • Tre video fra september

strek-mange-farger

Winnies halting:
På morgenturen mandag 23/9, snaut 2 km, begynte Winnie å halte igjen på hjemveien, men hun haltet bare et par ganger.  Vel hjemme igjen, fant jeg at et par blader satt fast bak på foten hennes, så jeg håper det var grunnen til haltingen. Resten av uka har vi ikke sett mer halting, til tross for mange turer.

Kaldere og kaldere:
På kvelden 24/9 kom de nye, store stue vinduene endelig på plass, og det var godt, for det var ikke mer enn 5-6 grader ute, og antagelig ikke særlig mer inne.

w-240913-8547 w-240913-8555

Torsdag 26/9 ble det klart at kuldegradene nærmer seg, så idag ble også pelargoniumene som skal overvintre innendørs satt i potter og tatt inn – noe som var helt i siste liten, for gradestokken på kvelden viste under 3 grader, og morgenen etter var det rim på verandaen og i gresset.

w-240913-8544

Hoppeteknikk igjen:

Torsdag 26/9 ble det en ny økt med hoppeteknikk med Tira.  3,5 fot avstand, fem hopp, og vi trente kun innkalling for å unngå at hun begynner å løpe utenfor hoppene igjen. Leken ble lagt på bakken, og det fungerte veldig bra de 4-5 gangene vi trente.

Lørdag 28/9 ble det ytterligere en økt,  dvs. dette blir femte økt med hoppeteknikk for Tira på samme oppsett, med unntak av første gang har avstanden vært 3,5 fot. Vi hadde både innkalling og fremadsending, og begge deler fungerte like bra. På siste hopp har hun et gledeshopp – hopper høyt over siste hoppet og lander langt etter hoppet – tror jeg skal øke til hinderavstand 4 fot neste gang.

VIDEO AV HOPPETEKNIKK:

Vimeo: https://vimeo.com/75744998 eller youtube:

Uklare videobilder:

sats-tira

Langtur fredag 27/9:
Kuldegrader om natta, rim på verandaen på morgenen, skarp luft, klar, blå himmel og strålende sol. Vi la ut på langtur hjemmefra, gikk langs elva, i skogen ved Dælivannet, til Godthåb, Ankerveien og retning Fiskelaus. Vi stanset litt før vi kom til Fiskelaus, og gikk gjennom Arboretet tilbake. Turen ble 9,6 km – ny rekord for Tira, og ingen halting på Winnie 🙂

VIDEO AV HØSTENS AKTIVITETER:

Vimeo: https://vimeo.com/75716126 eller youtube:

.

VIDEO AV LEK: 

Det har blitt mye både bilder og video av lek mellom Tira og Winnie i september, og grunnen er: Å kunne ha noe å sammenligne med hvis Winnie får nakkeproblemer igjen. På denne videoen snur hun hodet i alle retninger og ser ikke ut til å ha de minste problemer med nakken:

Vimeo: https://vimeo.com/75612747 eller youtube:

eller her: http://youtu.be/H0cR5dzusbg

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s