Tors 30/5 – søn 2/6: Dagene normaliserer seg

w-010613--4795Nå føles det som det endelig går fremover! Tira er veldig fornøyd med at hun har begynt å få være litt løs i hagen, men hun var jo veldig fornøyd før også, har egentlig vært glad og fornøyd hele tiden, så kanskje det er vi som er mest fornøyd nå 😀

strek-agility-solveig-roedblaa-kant-tynn3

I tillegg til øreproblemene fikk Tira også mageproblemer, så vi tilbragte en natt utendørs, godt det ikke var vinter, men varmt og deilig vær, og hun ble raskt bra igjen 🙂

Jeg hadde tenkt å kjøpe, men endte med å lage, en «oppblåsbar» skjerm til henne (av en gammel sokk med bomull i) for å forhindre at hun klør seg på ørene:

w-300513-4891 w-300513-4893

Hun virket  fornøyd  med skjermen først, men ganske snart jobbet hun iherdig med å få den av,  og klarte det 😉 Jeg burde strammet den til litt mer, men isteden endte jeg med å ikke bruke den. Det ble potesokker isteden, og jeg trodde hun skulle få av seg dem også, hun prøvde ihvertfall iherdig, men etter en stund la hun seg til å sove, og potesokkene var på morgenen etter.

Endelig har Tira kunnet få være litt løs i hagen, noe vi har sett fram til lenge, men vi tar henne kun ut i korte økter og når hun virker rolig. Kontakt, innkallingstrening og godbitsøk er det som vektlegges:

w-010613--4795

Morten og pus har vært på besøk, og begge hundene fikk hilse på pus gjennom et gjerde. Tira har vært på besøk hos Tore og Kjersti og hilst på barnebarn.

Før Tommy dro for å delta på Stockholm Marathon gikk han og Winnie en tur til Sauejordet, og endelig ser det ut til at sauene er på vei ut (står foran det røde huset):

w-300513 013w-310513 026

Mens Tommy var i Stockholm, hvor han i sin tredje Stockholm marathon har satt personlig rekord, har Vidar påbegynt litt oppussing av badet hos Tommy.

De fleste turene har blitt bare et par-tre hundre meter, for enten har det vært for varmt eller det har begynt å plaskregne, men lørdag kveld gikk vi 2,5 km, og søndag dro vi for å hente Tommy, dvs. Tira og Vidar gikk, mens Winnie og jeg kjørte til/fra bussholdeplassen og gikk en liten tur da vi kom fram – veldig lenge siden jeg har gått tur med Winnie alene!

Vi har prøvd mange oppblåsbare madrasser som erstatning for balansepute, og Tira synes det er kjempemoro å gå oppå slikt underlag. Foreløpig har de langt fra samme effekt som balansepute, så jeg må ta vare på link til den puten vi burde kjøpt. Vi har også såvidt prøvd cavaletti-trening, men mer om det kommer nok i eget innlegg. 

Reklamer

Én tanke på “Tors 30/5 – søn 2/6: Dagene normaliserer seg

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s