Ons 29/5: Økt turlengde med ørebetennelse

asker-dyreklinikk

Tira har ørebetennelse og soppinfeksjon i ene øret, og det blir behandling av begge ører i to uker. Etter veterinærbesøket ble det tur på Høvikodden hvor turlengden ble økt til 3,6 km.

strek-enkel-lysgraa

Tira har klødd seg på venstre øret en stund, og idag så det verre ut enn for to dager siden. Vår vanlige veterinær er på ferie og veterinærvikaren var syk, så jeg fikk time hos Marianne Martin på Asker Dyreklinikk. Hun trodde først på soppinfeksjon, men etter å ha sjekket mikroskopisk, viste det seg å være  bakterier også = både ørebetennelse og soppinfeksjon.   Nå blir det ørerens og øredråper to ganger daglig i to uker, Tira skal gå med skjerm eller potesokker, og vi skal tilbake til sjekk om en uke.

Bilturen gikk bra for Tira også idag, og jeg fikk time så tidlig at det var bare et par timer siden hun hadde spist da vi dro. Jeg greier ikke lenger se at hun plages av kvalme –  lite slikking rundt munnen, og hun ser ut til å slappe mer av 🙂

Vi kjørte innom Henie Onstad-senteret på vei tilbake og gikk tur både i ulendt skogsterreng og på flate stier, og vi fant en trapp som var perfekt for høye kneløft. Totalt gikk vi 3,6 km, hvilket betyr at turlengden ble økt litt – helt i tråd med Tiras treningsopplegg. Herlig tur og perfekt turvær, og Tira fikk hilse på både mennesker og hunder.

Ingen bilder fra skogen hvor liljekonvallene nå blomstrer, men fra turen rundt Henie Onstad-senteret (mobilbilder). Lurte på å gå ned på stranda for å la Tira vasse (del av treningsopplegget), men det var så mange skarpe skjellbiter at vi snudde før vi kom til vannkanten:

w-290513 004  w-290513 008  w-290513 016  w-290513 019

Hjemturen gikk via Aina, hvor vi fikk kjøpt potesokker og endel annet. Tira la seg til å sove på gulvet i butikken, sliten etter både veterinærbesøk, 3,6 km tur og etter å ha hørt på skravling hos Aina 😀

Jeg leverte Tira hjemme og dro på apoteket, så nå er behandlingen i gang, og vi håper dette er en engangsforeteelse 😀

Reklamer

4 tanker på “Ons 29/5: Økt turlengde med ørebetennelse

  1. Oi, her har jeg ikke lest noenting på over 2 måneder ser jeg..
    Så uheldig Tira har vært siste tiden 😦 Bra at det ser ut til å gå bedre nå!
    Krysser fingrene for fortsatt god bedring 🙂

    Liker

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s