Tor 9/5 – tor 16/5: Fjerde uke i ro

w-130513-43854 til 6 uker i ro, sa veterinæren. Nå er vi ferdige med fire uker.  Winnie og Tira får igjen være litt løse sammen. Tommy og Winnies turer fortsetter. Tiras turlengde er økt litt. Tira liker ikke å bli tørket med håndkle, så dette har blitt et treningsprosjekt. Tiras rare beinbevegelser, som jeg ofte så om morgenen er borte, og det har ikke vært noen halting denne uka heller 😀

strek-tynn-blaagroenn

Torsdag 9/5

Winnies 9-års dag og Kristi Himmelfart, og det regnet med litt opphold innimellom.

Vidar og Tira gikk på sin vanlige morgentur i mest opphold. De gikk litt lengre denne gangen, dvs. oppover veien og svingte etter garasjene, til Østenåslia og opp igjen til Tore.

Tommy tok Winnie med på 8 km tur hjemmefra til Pilegrimsleden, opp til toppen og ned til Stein Gård, og Tommy kom hjem med et ganske så møkkete og vått bursdagsbarn (mobilbilder):

090513-014  090513-016  090513-017  090513-018

Fredag 10/5:

Vidar tok først med Tira på tur til kirkegården, og deretter gikk han tur med Winnie. Tommy kom hjem og overtok Winnie, Vidar dro for å hjelpe Tore med båten, og Tira og jeg tok bilen og kjørte til Sauejordet, hvor vi gikk en liten tur, først på Sauejordet og så i skogen der:

100513-004 w-100513-009

Lørdag 11/5:

Tommy var på 8 km tidlig morgentur med Winnie til Sauejordet og forbi Energiverket:

110513-001 110513-002 110513-003

Vidar og Tira gikk en litt lengre morgentur, dvs. langs elva til pumpehuset og tilbake. Etterpå ble det handling først på meg, så på Vidar, og Tommy dro for å delta i Holmenkollstafetten etterfulgt av middag. Det ble en veldig rolig dag etter det.

Søndag 12/5:

Dagen startet med regnvær, men det ble mer og mer opphold, men hvor ble egentlig dagen av…. Vidar gikk som vanlig morgentur med Tira og endte hos Tore og Kjersti, og Tommy dro til Bjerke. Vidar gikk tur med Winnie til Nadderud for å kjøpe billetter til Morten og seg selv til Stabekk-kampen. De rakk akkurat hjem igjen før Vidar skulle dra tilbake for å se kampen.

120513-001Winnie og Tira var hjemme sammen med meg resten av dagen. Tira og Winnie er endelig litt løse sammen igjen, men bare når Tira holder seg i ro. Når jeg nå så dem sammen….. Tira må da ha vokst litt i høyden? Riktignok langt igjen til Winnies 36 (?) cm, men….

Mandag 13/5:

Tira måtte ut kl 2 i natt, så det ble lite søvn på meg. Overskyet og regnbyger, men Vidar og Tira gikk på sin vanlige morgentur på oppover Kirkeveien (mange bråkete trailere ute idag) og til kirkegården. Jeg trente litt med Winnie og masserte henne mens de var borte, og etterpå gikk Vidar tur med Winnie.

Kun innendørs aktivitet resten av dagen pga regn og vind.

w-130513-4385

Tirsdag 14/5:

Strålende sol på morgenen, og Vidar gikk tur først med Tira og så med Winnie. Så kom regnet, og jeg dro for å handle. Vidar gikk kveldstur med Tira, og Tommy gikk 9 km med Winnie til hvitveisområder:

w-140513-001  w-140513-002  w-140513-003

Onsdag 15/5:

Tira var tidlig oppe også idag, men la seg heldigvis til ro igjen. Regnvær da Vidar gikk morgentur med Tira opp til kirkegården. Vel hjemme igjen måtte Tira dusjes, og hun liker definitivt ikke å tørkes med håndkle, noen hun sier veldig tydelig fra om! Jeg har en jobb å gjøre der som haster mer enn alt annet vi trener på, så da var det bare å starte med én gang:

Tørke-med-håndkle-prosjekt med Tira:

Første økt: 
Belønning: Gulost
Trente på å holde håndkleet inntil i nærheten av bakparten og inntil bakparten.

Andre økt:
Belønning: Medisterkake – legges på gulvet foran Tira etter klikket.
Fremgang etter første økt 🙂 Kunne nå legge håndkleet oppå bakparten og også på å røre litt på det mens det lå der.

Tredje økt:
Belønning: Kylling – lagt på gulvet foran Tira etter klikket.
Enda mer fremgang 🙂 Håndkleet helt utbrettet kunne legges oppå bakparten, jeg kunne «tørke» bakparten og også under magen.

Fjerde økt:
Nøyaktig som tredje økt, men vi trente på badet oppe.

SÅ langt har alle økter gått kjempebra!

Winnie fikk fri for langtur idag, dvs. Vidar gikk morgentur, og Tommy tok henne med på en kort tur langs elva:

w-150513-001

Torsdag 16/5:

Tira måtte ut kl 2 også i natt, så nå er det nok like før måltidet midt på dagen droppes. Tira gikk ut på morgentur med Vidar til kirkegården, og mens de var på tur trente jeg litt med Winnie, som så fikk sin tur etterpå. Da Tira kom tilbake fra sin tur, stod jeg klar:

Femte treningsøkt:
Belønning: Biff
Det hjelper å trene!!! Intet problem å få tørket Tira både oppå ryggen og under magen på badet oppe 🙂 Det regnet ikke, så hun trengte ikke dusjes, men det får bli neste utfordring.

Etterpå fikk Winnie sin morgentur, og hun har antagelig fått løpetid – 9,5 måned siden sist.

På kvelden dro Tira og jeg til Skui, hvor det skulle være agilitytrening og city-highway-trening. Tira var som vanlig glad og logrende i møte med koselige mennesker og hunder:

160513-002

Tira hadde ikke spist siden på morgenen, og kjøreturen gikk bra. 🙂

Reklamer

2 tanker på “Tor 9/5 – tor 16/5: Fjerde uke i ro

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s