Lør 19/1- søn 20/1: Den store hundetreff-helgen

we-200113-1060

Mye besøk av to-bente og ikke minst firbente denne helgen, som startet med besøk av Timo på lørdag, og på søndag kom både Malou, Millie, Tilly, Izzy og Démi i tre etapper – suveren miljøtreningshelg 🙂 Tusen takk til alle som kom!

strek-mange-farger

Lørdag 19/1
17 kuldegrader ute, og kjempekaldt for liten valp å tisse ute.

Besøk av Kjersti på morgenen, som kom for å kose valp 🙂 

På ettermiddagen kom Kari og Timo, og Tira blir tøffere og frekkere for hver gang med Timo, og han er så snill at han finner seg i alt. 

Ragnhild og Morten var innom på valpekoserunde før alle gikk i bursdag hos Tore, bortsett fra jeg og hundene.

Mens alle var borte, prøvde jeg trene litt med begge to samtidig på hver sin side av en grønn grind. Vi begynte med aktiviseringsleken med godbiter, og de var flinke til å vente på tur. Så trente vi på brusflasker (halvfulle med vann) med godbit under som skulle veltes, på hand touch, på sitt og dekk, og litt mer med Winnie.

Så tok jeg Tira i bånd og trente sitt med begge hundene samtidig – fungerte fint – dvs Winnie var flink til å sitte mens jeg belønnet Tira, og Tira hadde jo bånd på seg 🙂  

Søndag 20/1:
Bare 6 kuldegrader på morgenen, og varmere ble det 🙂 Tommy dro på en 6 km tur langs elva med Winnie:

we-200113-winnie-tur

Barbro kom på besøk og kom inn med Malou først, som hun mente var roligst. Det er visst ikke bare over overfor Timo at Tira er ganske så tøff og litt frekk, men Malou tillot også en valp å gjøre alt….. Det ble mye aktivitet rundt flaskesnurreren, og Malou lærte fort 🙂 Deretter gikk vi med Tira, Malou og Millie en liten tur i hagen, og alle sammen ble med inn igjen etterpå til mer flaskesnurring og også velting av flasker.

Malou og Tira:

we-200113-1028  we-200113-1060

Barbro blir «overfalt»:

we-200113-1049

Malou ble veldig fort flink til å slå til flaskene så godbiten falt ut, men fikk sjelden tak i godbiten, for den lille frekke valpen var litt for rask:

we-200113-1083

Millie derimot sa klart ifra hva hun mente om den slags oppførsel:

we-200113-1093

Nyttig læring, og Tira svarte fint (ikke det beste bildet, men definitivt det beste dempende signalet):

we-200113-1090

Malou og Tira:

we-200113-1100

   Millie:

we-200113-1074

Tira hadde akkurat lagt seg etter at Barbro dro da Gro ringte og stod utenfor med Tilly og Izzy. Tira var ikke vanskelig å få med på hilsing også på dem 🙂  Tenk jeg tenkte ikke på å ta fram kameraet 😦 Kanskje de kommer igjen……

Tira fikk sovet lenge før Beate og Démi kom på besøk på ettermiddagen.  Beate mente det var best å hilse gjennom en grind:

we-200313-1111

Vi hadde en veldig rolig valp i kveld, men sent på kvelden var Tira igjen klar for litt balansetrening, velting av flasker og trening på sitt og dekk. Vi utfordret skjebnen til å trene i nytt rom, og det var jo ikke noe problem.

Reklamer

5 tanker på “Lør 19/1- søn 20/1: Den store hundetreff-helgen

  1. Det var kjempekoselig å komme på besøk for å hilse på Tira. Hun er full av krutt og pågangsmot 🙂
    Og i tillegg var det morsomt for meg å se hvordan mine hunder er. De reagerte faktisk akkurat som forventet begge to i de forskjellige situasjoner. Gleder meg til neste gang vi ses. Da håper jeg det er varmere og at vi kan gå «tur» selv om den bare er 100 – 200 meter for at hundene skal ha andre lukter å interessere seg for i tillegg til Tira. Takk for oss :-))

    Liker

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s