Lør 5/1 + søn 6/1: Første helg med en liten valp

we-060113-0646

Første helg med både litt søkstrening og annen trening, og ikke minst tilvenning til besøk og nye aktiviteter i huset.

Lørdag:

Litt mer søkstrening – hun lærer raskt – aktivitetsleken ble kjøpt dagen før, så det ble en liten økt igår, og dette er andre økt:

På ettermiddagen kom Morten og Ragnhild en tur for å hilse på, og valpen var overlykkelig over å få besøk:

strek-mange-farger

we-050113-0633we-050113-0630

strek-mange-farger

Hun ble ganske sliten av all aktiviteten, sovnet før de gikk, men hadde uvanlig mange tenner senere på kvelden, så vi tok en veldig tidlig kveld.

Søndag:

Vi gikk en liten tur ned til postkassa sammen med Winnie, og opp igjen – laaang tur 😀 Winnie har gått tur både kvelden før og på morgenen idag med Tommy.

Valpen har løpt, sklidd og falt i stua, så vi fant ut at vi måtte legge flere sklisikre tepper i stua, og naturligvis måtte tepper ut og ristes, og vi måtte støvsuge og vaske gulvet før teppene ble lagt på. Jeg tittet inn til valpen som lå på sitt vanlige rom, og jeg trodde valpen lå og halvsov.

Da vi hadde gjort alt klart, stod hun bare i døråpningen og ville ikke komme ut fra rommet. Etterhvert ble det klart at hun ikke torde gå inn i stua.  Hva hadde skremt henne – støvsugeren og alt bråket med slangen opp trappa – eller kanskje at det var mange endringer i stua – nye tepper, vi hadde flyttet på ting, det luktet antagelig rengjøringsmiddel) eller…..?

Men – på verandaen var det fint å være idag – deilig temperatur og periodevis også sol – endelig mulighet til å ta noen bilder i dagslys:

we-060113-0652

we-060113-0650L

we-060113-0646   we-060113-0658

På hobbyrommet var det også greit å være, der turnet hun over den 15 m lange støvsugerslangen som var lagt inn der.

På ettermiddagen kom Kari innom en tur, og om valpen kjente henne igjen eller om hun bare er glad for alle som kommer på besøk, vet jeg ikke, men glad var hun, men vi måtte bare holde oss i den innerste delen av stua hvor hun torde være 😉

På kvelden sov hun i sofaen mens Winnie sov i den andre sofaen, og jeg ble sittende og se på størrelsesforskjellen. Alle som ser henne første gang, blir overrasket over hvor liten hun er – bildene lyver:

we-060113-0699

we-060113-0696

we-060113-0695

Veldig våken igjen og klar for lek:

we-060113-0707

Plutselig var heller ikke resten av stua skummel, og hun raste rundt, så det var veldig bra å ha flere sklisikre tepper 🙂

Det ble også litt trening, vi fortsatte med øyekontakt og hand touch, og deretter startet vi forsiktig med litt doggie zen.

Reklamer

3 tanker på “Lør 5/1 + søn 6/1: Første helg med en liten valp

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s