Tor 25/10 – søn 28/10: Oppadgående trend :-)

Endelig går det fremover med Winnie, og endelig kan turene igjen bli litt mer enn et par kilometer 🙂

Torsdag 25/10:
Jeg var på jobb, og fikk lite med meg av Winnie. Da jeg kom hjem, var det strålende sol, så jeg tenkte på å sette meg litt ute, men plutselig var det snøstorm isteden, men det ble ingenting på bakken.  Vidar ble med Morten til by’n for å sjekke hva som måtte gjøres i leiligheten. Winnie var borte hos Tommy hele kvelden, så jeg rakk aldri å massere henne mer enn én gang etter jobb.

Fredag 26/10:
Må ha vært kaldt i natt, for plutselig var det ikke gjørmete, men rim og frost i bakken og is på vanndammer.

Endelig skulle vi gå litt lenger tur enn 2-3 km. Vi startet langs elva, hvor gårsdagens storm har gjort at det meste av blader har falt av trærne:

Vi gikk videre oppover for å se de nye rekkehus/leilighetene på Øverland Miljøtun, og gikk videre inn på Øverland Gård og turveien forbi den gamle låven:

 

 Videre gikk vi over Griniveien, forbi Hosle gård og turveiene hjem – nesten 6 km:

En ekorn var veldig nysgjerrig på oss og fulgte oss flere hundre meter:

Winnie var ganske så nysgjerrig på ekornet også, men å fortelle Winnie at hun ikke skal snu hodet mot høyre når en ekorn følger oss på høyre side, forstod hun ingenting av…..:

Winnie travet veien opp fra postkassa, og de fleste andre steder  😀

På kvelden hadde agility-gjengen i Skui-gjengen treningsmøte på Tobias Restaurant og Sporsbar – hyggelig og latterfylt kveld!

Tommy gikk 3-4 km tur med Winnie mens jeg var borte. Obs – det ble nesten en mils tur på Winnie idag, og vi bør kanskje ta det litt roligere i starten 😉

Lørdag 27/10:
Nydelig høstvær, og vi gikk bare en liten tur siden det ble så langt for Winnie igår. Vi endte med å sette oss i sola på en krakk på kirkegården, noe Winnie ikke skjønte vitsen med:

Egentlig gjorde ikke vi heller det, så vi gikk hjem igjen og satte oss i sola på utesofaen isteden  – utrolig deilig i sola og kanskje siste mulighet i år.
Massasje – husker ikke om det ble to eller tre ganger.

Søndag 28/10:
5 kuldegrader, men det ble fint vær. Ut på 6 km tur til  Sauejordet. Greier ikke lenger se noen problemer hos Winnie 🙂 Men – har ikke sett henne galopperer så mye siste tiden.

Frost i bakken og rim i gresset:

Sola varmet og smeltet det hvitrimete gresset, og en pus satt helt rolig og nøt sola da vi gikk forbi:

Winnie travet mesteparten av veien opp fra postkassa også idag 🙂 Vel hjemme igjen ryddet vi det vi greide ute før vinteren kanskje kommer i løpet av natta.

2 ganger massasje á 1/2 time av Winnie også idag.

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s