Ons 30/5: Trening med RT-gjengen

Den varme avslapningsperioden er over så nå må vi igjen jobbe for å holde varmen utendørs, så jeg har brukt gresstrimmeren i maaaange timer idag  🙂

Winnie og jeg var på trening på Hauger skole med RT-gjengen i kveld, og der var også: Aina med Jippi, Anne Grethe med Frida, Anne Kristi med Azora og Solo, Mona med Xena og Ylva med Bruno. Det var masse latter og mange gode tilbakemeldinger også i kveld.

Vi minnet Ylva om effekten av leker som belønning, og Bruno minnet meg på det 😉 Må huske å ta med leker på neste trening, og kanskje dette bildet tatt for noen dager siden kan minne meg på det:

Huskeliste (ikke meningen at andre enn jeg skal skjønne dette):

  • Rygge rundt meg: Mine godbithender må møtes når Winnie er midt bak meg og jeg skal snu, slik at ikke Winnie skal oppføre seg som en agilityhund og snu slik jeg gjør.
  • Hjul: Venstre arm på høyre kne, og høyre hånd får hunden gjennom. Bøyer jeg meg sideveis mot høyre, bør venstre arm være øverst. Kan også bøye meg fram fra å ha hendene samlet over hodet.
  • Slalåm når jeg går bakover: Venstre bein framme, og Winnie skal bak venstre bein.
  • Rundt på kloss: For å få Winnie til å fortsette å gå rundt også når hun er foran meg, hjelper det å tenke belønningsplassering – tenk det fant jeg ut selv 😀

Koselig trening hvor Aina, Anne Kristi og jeg avsluttet med en liten tur, og også på turen haglet det med hundetips – det ble mange påminnelser om:

Du kan ikke lære en hund hva den ikke skal gjøre, du må lære den hva den skal gjøre.

Reklamer

Én tanke på “Ons 30/5: Trening med RT-gjengen

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s