Lør 24/9: Brukshund-dag m/Skui-gjengen

I strålende sol dro Winnie og jeg ut på tur forbi Sundvollen, hvor vi møtte de andre på Statoil-stasjonen ved Vik. Ferden videre gikk til Helgelandsmoen (like ved Hole kirke), hvor Aina hadde funnet et perfekt sted for å lære oss om bruks.

Mange deltagere:
Aina med Jippi, Kari med Timo, Gro med Tilly & Izzy, Ann-Cathrin med Nemi & Chilli, Mona med Xena, Ylva med Bruno, Elin med Thera & Trixie og jeg med Winnie.

Vi startet med teori, og jeg hadde nok glemt alt jeg tidligere har lært, men kunnskapsrike og motiverende Aina tok en super gjennomgang av både spor, felt og rundering!

God og nyttig instruksjon, mye latter og ivrige hunder, og i denne gjengen var naturligvis  ventetiden mellom øktene langt fra kjedelige 🙂

SPOR:
Winnies første spor: Winnie viste liten forståelse for at hun skulle følge et spor, men satte pris på at så mange hyggelige mennesker var med oss på tur:

Winnies andre spor:  Mona fikk Winnies leke, gikk en runde for å komme til der sporet skulle starte, og der fikk Winnie se at Mona hadde leken. Deretter gikk vi tilbake til bilen, hvor vi skulle vente minst 10 minutter. Winnie pep etter leken hele tiden – det var ikke  tvil om at hun savnet noe 🙂 Det andre sporet gikk mye bedre, og vi fant Mona og leken :D

Neste gang: Enda kortere spor, og ingen «hjelp» til Winnie 🙂

FELT:
På feltsøket fikk vi se mange logrende haler – helt tydelig at hundene hadde det kjempemoro!!!

Noen flere av Ylvas bilder:

Takk for en hyggelig og lærerik dag i skogen!

 

Én tanke på “Lør 24/9: Brukshund-dag m/Skui-gjengen

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s