Tir 21/6: Agility-trening

Lange, lyse kvelder, sol og oppholdsvær, og vi er ikke plaget av for sterk varme – perfekt for agility 🙂

På tur før trening: Ann-Cathrin, Gro B, Martine, Marlene, Elin, Solveig og til treningen kom også Gro A – totalt 10 hunder.

Jeg var dum nok til å spise før trening – skal jeg aldri mer gjøre! Det førte til problemer med å løpe – men det ville vært lenge å gå fra lunsj og til jeg kom hjem litt før kl 23.

Gro A hadde med en agility klasse 3-bane av Kari Jalonen, for nå har det naturligvis allerede blitt en trend at vi skal sette opp felt:

Siden jeg foreløpig ikke vil trene verken slalåm eller vippe etter siste halting (men vi har ikke sett mer halting siden da), så ble det lett å dele opp banen:

  • 1-5: Prøvde bare å stå på siden nærmest stigen – kunne prøvd å stå på den andre siden også, men fungerte bra. Burde ventet litt ved rørutgang 4 for å få bedre sving – bedre ved neste forsøk 🙂
  • 7-10: Endelig ingen problemer med laaaang serpentiner, og på neste økt prøvde vi tre mellom på vår nye måte, og også det gikk greit.
  • 12-18: Hadde husket target til mønet – fungerte bedre. 12-18 gikk greit på første forsøk siden jeg både kunne sende fram mot hopp 12 og løpe fra på felt, og Winnie tok røret under stigen selv om jeg stakk videre. På neste økt ble det umulig å få til svingen mot hjulet, og først etterpå fant jeg ut at jeg ikke beveget meg retning hjulet, men oftest ble stående på oversiden av stigen, så Winnie tok 20 hver gang fordi hun ikke så meg…. Sånn blir det vel når jeg skal prøve å spare på skrittene, men jeg burde belønnet Winnies initiativ mot 20 og skjønt at det var meg som gjorde noe galt….
  • 18-20: Jeg likte ikke stigeoppgangen så vi laget vår egen linje fra hopp 18 mot stigen –  husket target også etter stigen 🙂

Vi avsluttet treningen med en stor fartssirkel – moro!!!

Video fra treningen:
(takk til Elin for filming)

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s