6-8/5: Tur, nybegynnerkurs og sommer!

Fredagstur
I kveld startet turen fra Gommerudbanen på Rykkinn, og Eineåsen var et for meg helt ukjent terreng  – moro med nye turområder og utrolig nyttig for Winnie å gå tur sammen med andre hunder!  

Med på turen var: Ann-Cathrin, Barbro, Gro A, Gro B, Kari og jeg. Det var brede fine stier og ikke minst hauger med stier i alle retninger, men plutselig dro Gro oss på tvers vekk fra stiene til et så ulendt og ufremkommelig terreng at det så ut som det bare var elgen som hadde vært der før oss.Vi kom merkelig nok tilslutt fram til en bred sti og et flott utsiktspunkt. Runden vi gikk var 7,24 km i følge Nike+.  Jeg skal definitivt tilbake igjen til dette turområdet:

Veibeskrivelse:
Kjør forbi KI-senteret i Paal Bergs vei, og rett opp og parker ved tennisbanene.

Nybegynnerkurs i agility
På lørdag kom sommeren tilbake, noe som var helt merkelig siden vi skulle holde nybegynnerkurs i agility på Skui! Godt vær har vanligvis vært mangelvare på våre kurs, men ikke denne gangen  🙂  13 hunder  og enda flere to-bente var med på kurset, og alle viste stor fremgang og så ut til å trives på agilitybanen 🙂 De som sørget for det var: Ann-Cathrin, Elin, Gro A, Kari og Malin.

Søndag:
Dagen derpå…. Jeg var fullstendig utslitt etter de nesten 10 timene som dagen før hadde blitt tilbragt på Skui. Jeg gjorde egentlig ingenting på søndag, annet enn å slappe av og tusle litt rundt med kameraet i hagen i det utrolig fine sommerværet  – følte meg helt som oksen Ferdinand:

 

Candy virket også veldig sliten, sov på sitt yndlingssted, dvs. midt i flishaugen ved Vidars uteverksted, og Winnie kjedet seg:

Cory var innesperret for å holde henne i ro i håp om at haltingen skal gå helt over, men hun var ikke helt fornøyd med det. Det vi fremdeles lurer på om kan være livmorbetennelse, ser heldigvis ikke ut til å plage henne:

På kvelden våknet vi til live igjen både Candy og jeg 🙂 Det ble litt godbitsøk i hagen, og Candy var veldig klar:

Det første hoppehinderet Vidar laget for mange, mange år siden, var som hoppehindre den gang: Kjempestort!!! Det ble tatt med hjem fra Skui for noen dager siden, og Vidar laget 2 små, søte hoppehindre av det, og i kveld fikk Winnie endelig prøve dem:

Reklamer

3 tanker på “6-8/5: Tur, nybegynnerkurs og sommer!

  1. Som alltid flotte bilder Solveig! Virkelig sommerstemning 🙂
    Så bra at nybegynnerkurset ble vellykket! Kom ikke akkurat som en overraskelse så flinke som dere er 🙂

    Liker

  2. Mange flotte bilder 🙂 Tror nok at det var veldig riktig å bare ha en dag i helgen for nybegynnerne, tror de var veldig sliten etterpå, pluss at de får trene på hjemmeleksen sin i en uke, da får vi en skikkelig positiv gjeng tilbake på lørdag 🙂

    Liker

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s