29-30/1: Treningshelg i Drammen

Skui-gjengen hadde leid den oppvarmede hallen i Drammen fra kl 9 til 15 både lørdag og søndag, hvor AG-gjengen hadde 20 x 40 m, og RT-gjengen hadde 20 x 20 m. En hel helg med agility er faktisk noe Winnie aldri har vært utsatt for tidligere 🙂

På AG-gjengens bane: Ann-Cathrin, Beate, Catrine, Gro A,  Kari, Karine, Kjetil, Martine,  Nina og Solveig, og også Gro B, Mona, Malin og Elin var såvidt innom.

På RT-gjengens bane: Aina, Mona, Camilla, Ylva, Aase, Elin, og også Marianne og Anne Kristi var en tur innom.

Lørdag:

Beate hadde laget en kombinasjon som kunne gås på minst fire måter:

Jeg hadde satt hindre rundt Beates blå hindre, og hadde nummerert en hoppbane:

Da vi kom inn i hallen, virket Winnie mye bedre enn de to forutgående gangene i Drammen. En ny leke ble innkjøpt, og til og med lekeinteressen kom tilbake 🙂

Siden hun ikke har fungert de andre gangene vi har vært der, har vi ikke gjort noe annet enn å løpe rett fram for å beholde fokuset hennes.

Enten har Winnie lært at i Drammen skal det løpes rett fram eller det er for lenge siden vi har trent. Ihvertfall var det ikke lett å få Winnie til å svinge da vi skulle trene på Beates kombinasjon. Winnie  forsvant rett inn i røret under mønet enten jeg stoppet, svingte eller krysset bak.

Motsatt rørinngang under mønet måtte vi også gi opp, for en vindkule laget merkelige lyder i drivhuset, og Winnie ble helt satt helt ut og skjente i de merkeligste retninger.

På neste økt greide hun både å svinge og å ta motsatt rørinngang 🙂

Søndag: 

Dagens bane var bygget rundt en kombinasjon fra Cleanrun-bladet nr 1-2011 av Nancy Gyes, der hun hadde satt sammen noen kombinasjoner fra VM2010 (grønne hindre), og disse kunne gås på 14 måter.  I løpet av dagen briefet vi fire varianter. Vi hadde plukket ut to som var med i den nummererte hoppbanen fra nr 3. Starten av banen (nr 1-2) gjorde VM-kombinasjonene vanskeligere enn i VM. En ny tuss løste utfordringen: Harms-tuss :-).

Idag gikk alt så mye bedre! Ingen snusing, men en litt sliten hund. Lekeinteressen fra igår var fortsatt tilstede, men vi måtte raskt over til pipeballen for å få fram farten.

Vi gikk mesteparten av hvite sirkelnummer, dvs fra 3 til 12. Idag kunne Winnie igjen svinge, og jeg fikk også testet ut å krysse bak, og også det funket idag 🙂

Felt, slalåm og fremadsending mot rør  var også bra 🙂

Huskeliste for senere:
I venstre hjørne øverst er en 2,5 x 1,5 m murkant, så banen måtte trekkes litt ned. Hallen er ikke helt 40 m lang, så dagens bane var absolutt maks størrelse hvis det skal bli plass til folk langs skilleveggen.

Må også senere ta med Winnies eget bur – der trives hun og går gjerne inn og slapper av.

.

En super helg med hyggelige mennesker og mye latter, og med mange hjelpere på banen omtrent hele tiden 🙂 Herlig at Winnie fungerte bedre og bedre, at lekeinteressen er på vei tilbake, og at hun greide slappe av så bra i buret selv om jeg sjelden var i nærheten!

Treningsidéer (må bare vente på at snøen skal forsvinne):

 • Beates kombinasjon fra lørdagen må settes opp – også speilvendt.
 • Nancy Gyes-kombinasjoner:
  Hvite nr 12-13-14
  Hvite nr 1-2-3-4
  Røde nummer
  Blå nummer

 

 

Reklamer

4 tanker på “29-30/1: Treningshelg i Drammen

 1. Takk for en fantastisk flott helg!!! Kom på lørdag morgen sliten og litt grinete etter noen slitsomme uker, men når jeg dro hjem på søndag var jeg som et nytt menneske!! 🙂 Et fantastisk bra opplegg, så STOR takk til deg og Beate!! Dere har gjort en kjempejobb!! :):):)

  Liker

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s