Søn 12/12: Endelig skogstur igjen!

Første innlegg i desember – men det er ikke mye annet enn jobb som har skjedd siste tiden – det har vært altfor kaldt for det meste annet.

Forrige lørdag var det 17 blå, og turen med hundene ble kortere enn kort. Det var mye mildere på søndagen, men Winnie ga seg ikke med å halte (burde anskaffet potesokker), så turen ble ikke veldig mye lenger da, og kulda var tilbake allerede mandag.

Tirsdag 7/12 feiret vi Vidars bursdag sammen med Tore, Kjersti, Jon-Vidar, Morten og Tommy med middag og MASSE kaker (sistnevnte hadde Tommy sørget for).

Torsdag 9/12 hadde jeg en feriedag som var planlagt til innkjøp av julegaver, og som vi handlet!!! Vi tilbragte hele dagen i Sandvika  og ble nesten ferdige med julehandelen – SÅ utrolig deilig!!!

På lørdag 11/12 var det meldt plussgrader som uteble, men gradestokken viste endelig nærmere 0 enn -10. Lørdagsturen ble likevel ikke lang, for Vidar ville hjem for å fortsette oppussingen hos Tommy.

På søndag ble det endelig en skikkelig tur igjen, for endelig var det temperatur såvidt under 0, og endelig kom vi oss til skogen igjen! Både Candy og Winnie stortrivdes – lenge siden siste lange tur! Nedenstående bilder er tatt med den nye mobilen – det blir nok ikke bildekvaliteten som imponerer meg mest med den!

Flott å gå i skogen:

Noen her har muligens løpetid  – men jeg har foreløpig ikke skjønt hvem det er 

Reklamer

4 tanker på “Søn 12/12: Endelig skogstur igjen!

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s