Fred 10/9 – man 13/9: Hjemme + trening på Skui

Fred 10/9-sønd 12/9: Mens katten er borte…..

Tommy og Morten har tilbragt helgen i Stockholm, hvor Tommy løp Stockholm halv-maraton, og var veldig fornøyd med å ha slått mange svensker:

Mens Tommy var borte, rev Vidar av alle platene på veggene i stua hos Tommy:

 

 

Nå er det snart klart for å isolere vegger og gulv, sette opp nye plater, flytte dører, legge nytt gulv, tapetsere, male og så begynne på noen av de andre rommene der…..

På søndag var det herlig sommervær, og mye tid ble tilbragt på verandaen med hundene. Cory halter fremdeles, så det ble bare 2 minutters turer med henne i helgen, men hun er tydelig på bedringens vei 🙂

 

Man 13/9: Agility-trening på Skui:

Tur før trening: Kari O, Ann-Cathrin, Gro B, Martine og Solveig

På treningen kom også: Gro A, Malin, Elin (uten å trene), Petter N og Anita.

Ann-Cathrin hadde med en hoppbane fra kurs med Geir Grefstad, og i tillegg satte vi noen felthindre + litt til utover på gressbanen:

     

Winnie er i slag for tiden! Fart, avstand, iver og fokus var kjempebra også på denne treningen og på begge kombinasjonene 😛  Helt herlig å kunne la henne trene sammen med to for henne ukjente aussier uten det minste problem, og også nye tilskuere og fotballspillere var helt problemfritt.

Hoppbanen gikk bra, men jeg ikke ville la henne ta slalåmen, men da jeg så hun greide løpe bra, tok vi den etterpå, så nå er også den barrieren brutt – bare vippa igjen (men den venter vi med pga de siste problemene Winnie hadde).

Ikke helt sikker på hvorfor jeg ville ha fart mot stigen for å bli liggende bak Winnie på stigen….. Det er nøyaktig 2 måneder siden Winnie var over stigen sist, og egentlig var siste gang vi trente på de siste to centimeter på stigen for nesten to år siden, men stigenedgangen er ihvertfall ikke dårligere nå enn for to år siden 🙂

Rett fram etter tunnel-pølse stod på treningslista vår i lang tid for noen år siden – det må tilbake på lista igjen – men ga jeg highway-kommando? Forrige gang så jeg på video’n at jeg ga highway-kommando for sent + jeg rotet i lomma etter leken før siste hinder – ikke rart Winnie stoppet. Hva gjorde jeg nå, tro? Hadde videokameraet med, men det hjelper lite når det ikke brukes…

Leken som stadig mister noen bein som må sys på igjen, har blitt en ny favoritt, og den er fin både som draleke og å kaste, og  den er liten nok til å ha i lomma.

Det blir ikke akkurat kontinuitet og fremgang med så sjelden trening som vi har hatt de siste årene. Jeg synes jeg stadig begynner forfra og sjekker status for å finne ut hva Winnie husker,  men moro har vi det!!!

  

Én tanke på “Fred 10/9 – man 13/9: Hjemme + trening på Skui

  1. Så flott at Winnie er så ivrig på agilitybanen. På forrige rallytrening hadde vi med hopp og rør, og jeg skal si Xena hadde fart på seg!!! Det var hunden som trodde at hun skulle gå agility 🙂

    Liker

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s