Ons 4/8: Hundene og kråka

Hundene:
Strålende sol på første feriedag, og mye av formiddagen ble tilbragt på verandaen for å holde et øye med Candy. Hun orket svært lite på morgenen idag, stod ikke engang opp for å hilse da vi fikk besøk, men hun har blitt sprekere og sprekere, og mer og mer sulten :-). Hun har bare fått kokt vann og syrenøytraliserende piller også idag, men imorgen prøver vi med litt kokt ris.

I kveld virker det helt utrolig at det er mindre enn ett døgn siden Candy flere ganger segnet sammen både ute og inne uten å orke å reise seg igjen. I kveld var gnisten tilbake i øynene, og hun fulgte igjen veldig godt med på alt som skjedde på kjøkkenet:

Ingen utdeling av godbiter til noen idag siden Candy ikke kan få, selvom Cory prøver det meste for å få noe:

Morten var en tur innom, og endelig greide jeg ta bilde av Winnies super-raske smil:

 

Kråka:
En kråke har hoppet rundt i hagen de siste dagene, og har naturligvis fanget hundenes interesse. Siden kråka ikke kan fly, må vi nå først sjekke om den er i hagen, før hundene kan slippes ut. Winnie har satt etter den noen ganger, men har stoppet etter et par meter når vi har bedt henne om det – flink hund!

Den ser ikke ut til å være redd hundene, kanskje den har skjønt at de sørger for at det er kattefritt her. Idag hoppet den opp trappa til Tommy og slo seg til på verandaen der – godt fuglehunden Cory sov:

Kråka er ikke bare sort og grå, den har også noe hvitt på seg. Det kan visstnok tyde på at den er en ung fugl  – det fant jeg ut her – så forhåpentlig er det en unge som ennå ikke har lært å fly.

En annen kråke høres ofte fra en tretopp i nærheten – kanskje kråkemor som passer på.

Reklamer

Én tanke på “Ons 4/8: Hundene og kråka

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s