Lør 24/7: SOOOOL + status Winnie/Cory

Både Winnie og Cory er verre igjen 😦 De har fått være løse ute i hagen de siste dagene, og det burde vi kanskje ventet litt med.  

Det har vært en utrolig deilig, varm og solfylt dag, og den har Winnie, Cory og jeg tilbragt innestengt på verandaen, for nå får ingen av dem gå løse på tomta på noen dager.

Morten kom innom og hentet båt, påhengsmotor, fiskesaker + Tommy, og på Facebook fant jeg dette bildet ikke så lenge etterpå:

 Den varme dagen fortsatte på kvelden, og det var deilig å sitte ute og grille:

Matlysten til de firbente er det ingenting i veien med – her smiskes det med grillkokken:

Status Winnie og Cory:.

Winnie:
På fredagskvelden vegret Winnie igjen for å hoppe opp og gikk heller ikke opp trapper, og natt til lørdag våknet jeg fordi Winnie skalv så det ristet i senga. På morgenen ville ikke Winnie hilse på noen av oss, ikke engang Candy som hun pleier sprette logrende rundt. Da Tommy og Cory kom en times tid senere, virket hun litt bedre og begynte å søke kontakt og logre igjen. Hun ble med bort til frokost hos Tommy, som fortalte at Winnie pep da hun hoppet opp i sofaen hos ham – her hjemme hopper hun ikke opp. Winnie virket bedre utover dagen, ruslet rundt på verandaen med ballen sin, logret nesten som vanlig da Morten kom, men vegret for å gå opp selv den lille trappa mellom Tommy og oss, men gikk fint på den lille kveldsturen vi var på. Vi får starte med flate turområder og unngå oppoverbakker!

Cory:
Da Tommy tok med Cory ut på en liten luftetur i bånd lørdag morgen inne på tomta, begynte hun plutselig å halte så mye igjen at hun ikke tråkket ned på labben. Det gikk seg heldigvis til igjen, så hun begynte å belaste labben.  Jeg tenkte jeg skulle ta med Cory på en liten luftetur på kvelden etter turen med Winnie og Candy, for jeg hadde ingen tro på at Cory ville gå særlig langt. Hun belastet labben fint også da, men haltet såpass mye at vi kom ikke lenger enn halvveis til naboen. Siden det er forlabben som er problemet for Cory, virker det som hun har mest vondt i nedoverbakker, og hun vil helst ikke gå ned trapper.

Så her er det ihvertfall variasjon:

  • En vil ikke gå opp trapper, og en vil ikke gå ned trapper
  • En vil ikke gå oppoverbakker, og en vil ikke gå nedoverbakker
  • En som helst ikke hopper opp, men ihvertfall kommer ned igjen, og en som hopper opp, men ikke kommer ned igjen.

5 tanker på “Lør 24/7: SOOOOL + status Winnie/Cory

  1. Tilbaketråkk: 1/9-8/9: Skogstur, OODK, halte hunder – ellers rolig uke |

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s