Tor 1/7: Agility-trening MED trening :-)

Tilbake på jobb igjen idag, og ryggen har virket bra. Nybegynnertrening var planlagt på Skui på en herlig sommerkveld med mye sol. To av nybegynnerne fra kurset vi hadde i juni, stilte opp og ble med på tur før trening – nyttig for Winnie! Jeg hadde jo ikke vært sikker på om jeg greide bli med på så mye mer enn tur, men ryggen fungerte bra 😛

Tilstede på trening: Elin, Gro A, Nina, Kari O, Kari H, Malin, Ann-Cathrin, Vigdis, Grethe og Odd, Anne Katrine (m/følge) og Solveig.

Det ble bygd tre kombinasjoner, og siden jeg har funnet ut jeg bør holde meg på nybegynnernivå, begynte jeg med denne kombinasjonen:

 

Planen var å få nybegynnerne opp på stigen i full høyde + gi dem vippetrening – noe som gikk uten problemer! Jeg lurte meg litt innimellom og fikk trent de rette strekningene på nedenstående, med spesiell vekt på stigen og fremadsending gjennom pølse.

 Kari O og jeg avsluttet på gresset med å gå denne fartsbanen begge veier:

Apekatt-draleken fungerte igjen bra, Winnies fart og iver var stor, det vi trente på gikk bra,  ingen reaksjon hos Winnie på verken nye mennesker eller hunder på «hennes» plass, ingen problemer å trene med henne samtidig med andre…. – kort sagt: Det er en utrolig positiv endring på denne hunden siden ifjor!!! Nina avsluttet kvelden for oss med ballkasting med Winnie med sin egen pipeball, så Winnie var VELDIG fornøyd!

Turen begynte kl 19, og jeg rakk såvidt å få handlet på Ica før de stengte kl 23 – ingen problemer med å få hyggelige kvelder til å gå fort på Skui  

Reklamer

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s