Man 10/5: Endelig agility igjen!!!

Herlig  fridag hvor jeg endelig fikk plantet de stemorsblomstene jeg kjøpte for evigheter siden, og deretter var det igjen ut på tur blant hvitveisene. På turen hadde vi opphold, sol, regn, hagl og snøvær – heldigvis ikke så mye av de tre sistnevnte.  Like fint i skogen idag som sist!

På tilbaketuren møtte vi to barn som spurte om å få hilse på hundene. Vi svarte at de kunne hilse på Candy, ikke på Winnie. Candy er ganske fornøyd med denne ordningen, for vi har lært opp alle barn til å gi godbiter 🙂

Plutselig presser Winnie seg mellom begge barna og foran Candy for å få være med på hilsingen og godbitutdelingen – og UTEN å vise det minste tegn på å være redd…. WOW – dette var et herlig og  lenge etterlengtet gjennombrudd!!!!!! Deretter passerte vi barnas katt uten et eneste bjeff – og med masse «sladre»-trening innlagt 😀

På kvelden fant Kari, Gro og jeg ut at vi ville trene agility. Det er ganske nøyaktig  7 måneder siden Winnie sist var på Skui og trente agility – og endelig skulle vi prøve igjen!!! Vi møttes til en liten tur, hvor Winnie også greide hilse pent på Timo – dette blir jo bare bedre og bedre!!!

Vi bygde en liten kombinasjon på gresset – veldig inspirert av Jennis lille kombinasjon fra kurset i Asker, men jeg tilføyde valg av rørinngang, og den nye pølsa måtte med, for den hadde jo Winnie verken sett eller prøvd:

Jeg begynte smått og forsiktig – ikke sikker på verken hva Winnie husker eller hva hælen min takler – men alt gikk over all forventning 😛 Herlig og veldig fin trening for å komme i gang etter så lang pause!

Endelig er vi i gang igjen!!!!!!!!!!!!

Reklamer

2 tanker på “Man 10/5: Endelig agility igjen!!!

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s