Lør 13/2: Garasjetrening og påskestemningstur

Så ble det  8-13 kuldegrader igjen, men det har vært mye sol denne uka, så utsikten fra kontorvinduet har vært upåklagelig 😉 .

Garasjetrening:
På torsdag var Winnie og jeg på garasjetrening, og det var veldig mange andre også: Monica, Gro B, Martine, Karoline, Kari, Elin, Catrine, Karine, Ylva og Aina. Mange av dem gikk til en annen del av garasjen for å trene fellesdekk, og borte ble de, så da var vi plutselig delt i to grupper.

Jeg  trente igjen på at Winnie skal gå rundt klossen ved å bevege bakbeina. Jeg har fått trent et par korte økter hjemme mens Candy har vært hos Tommy, og dette hadde tydelig hjulpet. Dessuten trente vi litt på lineføring. Der er det langt fram, for slik trening har aldri blitt prioritert med Winnie – eller rettere – hun er flink til å gå på plass på min høyre side, for det har jeg lært inn for å kunne passere både mennesker og hunder på smale stier og fortau.   Siden planen er et kurs i rallylydighet i mai, bør vi ha på plass «riktig» lineføring, sitt, dekk, stå og bli før kursstart. Godt å ha noe som pusher litt!

Påskestemningstur:
Vi la ut på tur i 8 kuldegrader idag, og Winnie gikk på alle fire mesteparten av turen, som varte i over 2 timer. Etter mye påtrykk fra Tommy valgte vi å gå til og rundt Dælivannet. Han og Cory har gått der både på dagtid og kveldstid den siste tiden, og Tommy påstår det er utrolig fint å gå der, og han hadde helt rett! Det var ikke engang noen trær som skygget for en herlig og varmende sol 😀

XX130210-6057-tur

XX130210-6064X-landskap

XX130210-6067-landskap

Ved den gamle låveveggen varmet sola herlig:

XX130210-6069-laaven

XX130210-6070XL-landskap 

Vi passerte en eplehage på vei hjem, og elgsporene viste hvor systematisk elgen hadde vært innom hvert eneste tre:

XX130210-6075-elgspor

Vi så ingen elg, men derimot spratt to rådyr ut  i veien rett foran oss. Candy og Winnie stod helt stille og så på dem,  mens jeg fumlet med mitt lille digitale kamera, som har altfor lang oppstart-tid…..

Reklamer

3 tanker på “Lør 13/2: Garasjetrening og påskestemningstur

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s