Fre 29/1: Debutanter, miljøtrening og tricks

Debutanter på Follo:
En SMS fredag kveld fra Monica med invitasjon til å sitte på til Follo, gjorde at jeg endte i Flatebyhallen på lørdag 23. januar. Med i bilen var også Gro, og både Kari og Beate stilte også i Flatebyhallen uten å skulle gå agility – de gale har det fremdeles godt 🙂 Den største planen var å få se de to debutantene fra gjengen vår: Elin med Trixie og Ann-Cathrin med Chilli, og begge hadde en strålende debut – herlig å se! Dessuten var det som alltid mange andre kjente å se på og snakke med – hyggelig!

Candy hjemme «alene»….
Lørdag kveld var vi i bursdag hos Tore, og jeg gikk hjem igjen etter noen timer for å sjekke hvordan hundene hadde det. Det var tydelig at Winnie hadde sovet, kan ikke si det samme om de andre to 😉  Candy hadde jobbet intenst, og  fått opp en port som var stengt med to låser, og hadde dermed stengt seg selv midt i trappa til underetasjen.

Noe er bedre:
Forrige helgs turer ble sent på ettermiddagen begge dager, men endelig er det lengre lyst ute 😛
Kulda har jeg gitt seg, så det har vært litt nærmere 0-punktet enn 10 kuldegrader denne uka 😀
På jobb har det vært roligere, bare 9 timers dager denne uka, og jeg har hatt energi til litt flere aktiviteter enn bare jobb – herlig 🙂

Miljøtrening:
Onsdag ble jeg med Kari på innkallings- og båndtreningskurs i regi av Canis. Kaldt å stå i ro, men  moro å se på!  Etterpå kom Karoline med Bliss for en treningsøkt, og jeg tok ut Winnie, og fikk en flott trickstrening med Winnie med hylende og løpende barn rundt oss på alle kanter, og Winnie enset dem ikke :-P. Fire jenter kom stormende bort til oss og spurte om å få klappe Winnie – hun var nemlig SÅ søt. Nei, dessverre, SÅ søt er ikke Winnie nødvendigvis, men de ble veldig fornøyd med isteden å få lov til å dele ut godbiter til Winnie 🙂  Nyttig trening!

Trickstrening i garasjen:
Torsdagstrening i garasjen, og mange møtte:  Mona med Xena, Ylva med Bruno, Monica med Tyra, Gro B med Fenja, Karine med Lux, Guro med Hera og Aina med Jippi.  Det betydde at det var to nye på trening også idag, og jeg startet med innkallingsleken med Winnie med ukjente tilstede. Denne gangen fikk de som Winnie kjenner beskjed om å bøye seg over henne, mens de nye bare skulle slippe godbiten på gulvet i håp om at hun da ikke hoppet opp på dem – ikke akkurat det som har vært problemet med fremmede før :-P. Det gikk så greit at vi fort gikk over til annen trening, dvs litt repetisjon + litt mer trening på klossen som vi såvidt startet på forrige uke. Winnie ble litt for ivrig og tilbød masse atferder på klossen, men da jeg brukte kjedeligere godbiter, greide hun tenke igjen 🙂

Etter treningen ble Karine og jeg stående og prate i garasjen, for deretter å finne ut at vi kunne like godt gå en 5 minutters tur.  Fint at Winnie får sjanse til å venne seg til Karines lille, herlige valp!  Det så ut til å gå veldig bra, og 5 minutters-turen varte ganske så  lenge.

FREDAG!!!
Et nytt uttrykk på radioen på morgenen: «Trafikkulykkevær». Vidar har vært syk hele uka – spent på om han orker måke før jeg skal opp bakken hjemme….  Er veldig klar for helg, og noe av det jeg forventer å se i løpet av helgen:

Candy i sin vante krok på kjøkkenet for å følge med på hva som skjer:

XX210110-3783mix-candy

Winnie opptatt av sine leker:


XX210110-3869-winnie

Reklamer

4 tanker på “Fre 29/1: Debutanter, miljøtrening og tricks

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s