Søn 5/7: Agility-trening med tur

Sol og sommer fortsatte….

Reprise på onsdagens sol og sommer fortsatte til og med lørdag,  bare avbrutt av et skikkelig tordenvær på fredag kveld så jeg slapp å vanne den kvelden 🙂   Etter det luktet det herlig ute, og det gikk an å puste igjen.

Varmt vær også på lørdagen som var Mortens første feriedag. Tommys ferie var da over etter å ha hatt 2 uker med sol og 30 grader.

Morten begynte sin ferie med bading mens pus var litt ute i bånd:

w-040709-1743-pus

Best i skyggen:

w-040709-1760-pus

 

Agility-trening og tur på Skui

Søndag våknet vi til regnvær, så da passet det fint for solskinnstroppen å ta en trening.

Tilstede på Skui: Gro, Kari, Malin (med både Enzo og Edda), Solveig

Det plasket ned fra vi kom på Skui, og selv om både yr.no og storm.no hadde lovt opphold fra kl 12, så vi ingenting til det.

Winnie og jeg utgjør en merkelig agility-ekvipasje for tiden: En hund som ikke skal hoppe og en fører som ikke skal løpe 😉 Hva gjør vi da på en agilitybane…. Joda – vi lager naturligvis en bane hvor jeg ikke må løpe og Winnie ikke må hoppe:

 

Det funket veldig fint – akkurat så mye løping at jeg taklet det, og  det virket ikke som Winnie hadde problemer heller 😛  De andre satte bare inn et hopp midt mellom alle rørene, så de fikk jo virkelig  en utfordrende bane 😉

Deretter gikk 7 hunder og 4 eiere på tur i plaskregn i  lysløypa overfor skolen. Vi passerte visstnok Ståvivannet – riktig idyllisk var det…..- også jeg som ikke har visst at det er fine turområder rett i nærheten av treningsplassen. Etter to uker med tropevarme var det herlig å gå tur i plaskregn!

Reklamer

4 tanker på “Søn 5/7: Agility-trening med tur

  1. Härligt att du hittat till min blogg. Nu har jag hittat till din. Vi har kollat upp vår Chi ögon och patella u.a. Om 3 veckor flyttar Trassel och vi åker till kennel Cefeus och hämtar Tobias nya hund. Naturligtvis en mittel.. Cefeus Edith Piaf of Gimli. Härligt väder ni har i Norge..

    Liker

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s