30/5-1/6: Pinse

Det nye datasystemet på jobb har ennå et stykke igjen før det fungerer, noe som har ført til ekstra arbeidsbelastning. Jeg har prøvd å begrense arbeidsdagen til 9 timer, men det førte bare til at  jeg mistet oversikten, noe som igjen førte til søvnløse netter, problemer med nakke, skuldre, svimmelhet, kort sagt: Stress 😦

Planen om å dra til Oslo Hundeshow denne helgen ble droppet – jeg trengte en avslappende pinsehelg, og bedre kunne det ikke blitt – FOR EN HELG!!!!

Alle måltider har blitt inntatt utendørs – her følger Cory på to bein etter matskåla:

w-210509-0893-corymat

 

Sol, varme (28 gr i skyggen), skyfri himmel:

w-310509-0908-blaahimmel

Winnies yndlingsplass har vært på den varmeste solplassen eller i skyggen under epletreet:

w-010609-0974-winnie

Candy fant seg mange skyggeplasser å utforske, for den hunden kommer nok aldri til å kaste bort tiden med å hvile og sove på dagtid:

w-010609-0983-candy

I denne varmen kommer nye blomster i hagen hver dag:
w-310509-0951-iris
ww-310509-0958-villblomster2

 

Mye avslapning, tidlig frokost til fuglekvitter i varmende sol , grilling, is,  jordbær,  mer is, nybakt sjokoladekake og rundstykker fra Tommys hjemmebakeri, varme, lyse kvelder med hvitvin på verandaen….. – herlig!!!

SÅ flinke som Tommy til å gå tur har vi ikke vært: Han startet på tur kl 23 om kvelden og gikk en lang runde i skogen med Cory – da var det visst fin temperatur for skogstur og ingen andre på tur 😉

Men – litt flinke har vi også vært innimellom avslapningen: Alle gulvteppene er vasket og tørket, sommerblomster er innkjøpt og plantet, mer blomster er plantet på kirkegården,  verandaene er spylt og vinduene vasket

Har også brukt litt tid til å forberede et møte i Nord-Trøndelag i morgen, for da starter jeg hjemmefra kl 5 på morgenen,  forhåpentligvis uthvilt etter denne herlige pinsehelgen 😛

Reklamer

9 tanker på “30/5-1/6: Pinse

  1. Høres ut som du har hatt en deilig pinsehelg i likhet med veldig mange andre – for en nydelig helg!! Selv på fjellet var det så varmt at noen av oss måtte gå inn – men ikke Xena – hun holdt ut på trappen midt i sola (også her er søstrene ganske så like – skikkelig soltilbedere begge to).

    Liker

  2. Herlige bilder! Nye datasystem er sliiitsomt, vi har også holdt på med det en god stund her jeg er også, til nytt så tilbake til det gamle ble det her, og nå skal vi oppgradere det gamle….

    Liker

  3. Det høres virkelig ut som du trengte en pause i jobbingen din, du må passe på helsen din Solveig. Det ser ut som du har gjordt det mest riktige i pinsen, bare koset deg:-))))

    Liker

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s