Man 6/4: Utetrening på Rud

En altfor lang arbeidsdag også idag, men jeg rakk årets første utetrening på Rud, hvor parkeringsplassen var snøfri, og dermed som skapt for trickstrening i strålende solskinn 

Tilstede på Rud:

Catrine, Gro, Elin, Monica, Mona, Marianne, Nina, Solveig (dvs hele 15 hunder), og vi traff også såvidt  Kari og Shanto som hadde gått tur i området. Det ble mye prating, litt trening,  og  ikke minst hyggelig selskap! Monica tok mange fine bilder fra treningen som hun har lagt ut her  (hennes bilder av Candy og Winnie er tatt med nedenfor).

Candy:

Vi trente å gå rundt meg, gå bakover, danse rundt, gå fram og tilbake, svinge i åttetall foran meg og slalåm mellom beina:

 

 

Winnie:

Vi trente å gå rundt meg (må huske å trene begge veier),  rygge,  danse rundt foran meg begge veier, slalåm mellom beina og bli sittende.

 

Alle bildene er tatt av Monica.

Reklamer

4 tanker på “Man 6/4: Utetrening på Rud

  1. Var kjempedeilig med utetrening igjen også på trikstreningen igår!! Kjempekoselig å se igjen både dere og flere andre vi ikke hadde sett på lenge nå -gleder oss til en lang og fin utesesong igjen nå etter lang vinter med drivhus- og ridehall`s trening.

    Liker

  2. Veldig hyggelig å se deg på trening igjen, Solveig – satser på at du må jobbe mindre og får trent mer fremover!!! Riktig god påske!!!

    Liker

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s