Helgen 19/7 – 20/7

En fin dag igår med 1,5 times tur til skogen rundt Dælivannet, og deretter ble det litt luking hjemme i varierende vær med både regn og sol.

Idag har det plaskregnet omtrent hele dagen, men da vi startet på tur kl 10, var det opphold, så da gikk vi helt til det begynte å regne – uten å tenke på at at det virket veldig mye lenger å gå hjem i pøsende regnvær… Vi kom til Sauejordet, og der gikk vi blant kuer, okser, kalver, sauer, lam og hester. Alle var utrolig rolige – også våre firbente 🙂  Vi traff ikke ett menneske på den vel 1,5 times turen – før vi på hjemvei traff  Tommy og Cory – var visst ingen andre enn vår familie som var gale nok til å gå på tur i slikt vær!!!

Etter turen ble det først kloklipp av hele 54 klør, og deretter en lat innedag  – her demonstrert av Candy og Winnie med den nye ballen:

w-200708-candy-slapper-av-4573 w-200708-winnie-slapper-av-4563

TRICKS:
Når jeg igjen skal trene tricks, er det mange ideer å hente fra denne 19-åringen og hennes bare tre år gamle Jack Russel Just Jesse: http://www.freewebs.com/justjesse197/trickvideos.htm

CHRISTIAN THE LION:
Det er noen dager siden jeg fikk linken om Christian the Lion fra Morten, men den må tas vare på:

 

BLI PÅ START:
Bli på start
er noe jeg lenge har tenkt å trene på, men det utsettes stadig. Nå ser det ut til å fungere med bli stående (uten at jeg har trent på det), så da spørs det vel hvor mye trening jeg kommer til å legge ned på det.

Border Collier på startstreken:

Reklamer

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s