Helgen 4. – 6/4: Agility-kurs med Jenny Damm

Teori:

Helgen startet med teori med Jenny Damm på Landøya skole, og det var morsomt å høre en helt ny vri på teorien enn jeg er vant med 🙂

Jenny deler agility-treningen opp i fire deler, som alle krever like mye trening:

  • Relasjon med hunden
  • Mental trening
  • Fysisk trening
  • Agility-trening

Karine har skrevet et godt referat av teorien her.

Praksis:

På lørdag var det praksis i nydelig vårsol, hvor det digitale kameraet mitt slutte tå virke – akkurat det samme skjedde på et tidligere agility-kurs på samme bane 😦 På søndag var det opphold da vi startet, men så  kom regnværet….

Jeg har tatt mye video av Jenny som instruerer for lettere å huske alle detaljene senere, og jeg har som vanlig skrevet mye og tegnet mye. Hun bruker flere signaler samtidig, slik at noe viser hva hunden skal gjøre nå, andre signaler viser hva hunden skal gjøre etterpå – interessant!!! Jeg var deltager uten hund, så for meg så alt lett ut, men det var nok utrolig vanskelig å stokke armer og bein 🙂

Jeg kjøpte jo Jenny’s to DVD for leeeenge siden, og denne helgen har overbevist meg om at jeg skal se mer på dem! Et veldig bra kurs hvor hun med noen av deltagernes hunder viste hvordan hun jobbet for å få til utrolig effektive svinger – lærerikt!!!

 

7 tanker på “Helgen 4. – 6/4: Agility-kurs med Jenny Damm

  1. Wau, det är en fröjd att få se på när ni tränar agility. Plus att det var hur kul som helst att få se Winnies påsktricks. =0) Hon är då superbra!!
    Ha det bra!

    Liker

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s