Uken 22 – 28/10: Opptrening av Winnie

En fortsatt gradvis økning av tur-lengden, endel skogsturer hvor hundene kan gå løse, og stadig mer aktivitet har vært planen for å bygge opp Winnie etter alle skadene, og denne uken har forløpt slik:

Mandag  gikk Vidar, Candy, Winnie og jeg en times tur mot sauejordet på Hosle, og da tok Winnie noen lekerunder på en fotballplass helt for seg selv. Det var helt tydelig veldig moro å løpe fort, fort igjen 🙂

Tirsdag  gikk Vidar en times tur med Candy og Winnie. Jeg var hos Lise og jobbet med hjemmeside.

Onsdag gikk vi litt over en times tur hvor vi gikk på fortauet langs Gamle Ringeriksvei og holdt på å bli kjørt ned av syklister flere ganger. Fra Øverland gikk vi gjennom skogen ovenfor Energiverket, langs elva og så bortom Neslia før vi svingte hjemover.x

x

xx

Torsdag gikk vi 1,5 times tur gjennom skogen ovenfor Energiverket og til Godthåb, og på den delen av turen kunne ikke Winnie gå løs fordi hun var livredd pga en hund som bjeffet evig langt unna, og da ville hun fort kunne finne på å løpe sin vei     Det er helt merkelig hvor farlig bjeffende hunder er!!! Derfra gikk vi  inn på øvre del av Arboretet på Øverland, og da var det ingen bjeffende hunder lenger og hun oppførte seg igjen normalt og kunne gå løs  Fint å gå gjennom arboretet med alle merkelige trær og busker fra mange verdensdeler – det må vi gjøre igjen en gang når jeg ikke har så hastverk med å komme meg hjem igjen!

Fredag tok Vidar med hundene på en times tur,  for etter en slitsom dag på jobb var det den ettermiddagen umulig å få meg opp fra sofaen foran peisen.

Lørdag morgen hadde det regnet, men det var minimalt med regn da vi la ut på tur, og turen varte såvidt over 2 timer. Vi startet gjennom skogen ovenfor Energiverket hvor det var vanskelig å skjønne hvor stien gikk pga alt løvet på bakken:

w-2710-winnie-loev-271007-3418

w-2710-tur-271007-3408

Ved Øverland gikk vi inn i arboretet, og været gjorde det ganske mørkt blant alle trærne.  Vidar utvidet våre botaniske kunnskaper ved å lese høyt fra skiltene om trær og busker:

w-2710-vidar-winnie-candy-arborete-271007-3412

Å følge arboretet i ytterkant ble en fin skogstur hvor vi tilslutt kom inn på øvre Murenvei, og derfra gikk vi videre over øvre kirkegård og til Godthåb:

w-2710-vidar-winnie-candy-kirkeg-271007-3416

Derfra gikk vi inn i arboretet igjen, hvor Winnie fant en stor stein som hun spratt oppå 🙂 Agility-hunden er forhåpentlig på vei tilbake til god gammel form:


w-2710-winnie-271007-3422
w-2710-winnie-stein-271007-3419

Turen fortsatte forbi Energiverket og langs elva hjem. Winnie var akkurat like sprek da vi kom hjem – tror ikke jeg kan si det samme om oss andre 🙂

Candy og Cory under kjøkkenbordet:

w-2710-candy-cory-271007-3406

Våte klør er greit å klippe, tenkte jeg, vel vitende om at kloklipp har aldri vært helt lett på Winnie. Fant fram klosaks, delte opp noen nystekte vafler, og dermed gjorde Winnie et kjempehopp nesten opp på skuldrene til Vidar som satt ved kjøkkenbordet.  Hun falt ned igjen 😦 Men hun ga seg ikke, og på neste forsøk hadde Vidar fått rettet seg opp så det var et fang å lande på  – så da traff hun 🙂 Lukten av nystekte vafler kombinert med klosaks skapte assosiasjoner, så hun var helt tydelig kjempeivrig på å få klippet klør!!!

Søndagen opprant med regn og vind. Klokka skulle stilles tilbake i natt, men det var jo bare helt umulig å holde senga lenger enn til 6!  Vidar stod også tidlig opp, så det ble tidlig frokost. Vi la ut på en times tur ved 9-tiden, gikk gjennom skogen til fotballbanen, videre til Gjønnes og hjem via diverse turveier forbi Haslum skole. Godt å ha gått tidlig på tur, for regnet og vinden ble verre utover dagen – bedre innendørs resten av dagen!

 

 

 

 

Reklamer

3 tanker på “Uken 22 – 28/10: Opptrening av Winnie

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s