Tir 9/10: Mer problemer for Winnie

Vi våknet av et hyl fra Winnie ved to-tiden i natt. Winnie ristet og skalv, men hun prøvde legge seg igjen, men noe var tydelig veldig vondt, så tilslutt stod hun og jeg opp.  Jeg trodde hun var kvalm, så vi kom oss ut, men da så jeg at hun ikke stod på venstre bakbein.

Dro til jobb så jeg var der før seks, ringte veterinæren halv ni, men det hun sa, var at symptomene Winnie har, stemmer ikke med noe som helst, så hun anbefalte at en hundemassør sjekket henne igjen.

Snille Beate kom omgående til oss! Winnie skalv så begge lårene ristet til å begynne med, men fant seg etterhvert i både massasje og stretching. Ingen reaksjon på alt Beate bøyde og tøyde på. Winnie slappet så godt av at hun sovnet 🙂

Vi ropte henne fram og tilbake mellom oss,  hun berørte bakken kun med tærne på venstre bakbein, ikke labben. Når hun stod i ro, trakk hun venstre bakbein opp til hun mistet balansen og satte seg.  Tilslutt fant Beate allikevel en lang, tynn muskel som øyensynlig var vond, og som hun fikk massert i to omganger.

Ringte veterinæren for å fortelle resultatet, så nå blir det Rimadyl i 6-7 dager. Da jeg kom hjem fra jobb, virket Winnie gladere og mer avslappet, og hun står kanskje litt lengre på venstre bakbein før hun trekker det opp, men jeg trodde Rimadyl skulle virke litt bedre fortere….

Vel – det er bare å krysse fingre for at om 6-7 dager er Winnie helt bra, og igjen si TUSEN TAKK til Beate for hjelpen!!!

Reklamer

8 tanker på “Tir 9/10: Mer problemer for Winnie

  1. Tilbaketråkk: Ons 3/8: Sommer, sol og ufrivillig pause fra trening | Solveigs dagbok og huskestue

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s