Jobbedag på Skui

Tok fri idag, så nå har påskeferien begynt 🙂 Startet dagen med å lage matpakke mens Vidar tilpasset diverse materialer, og så dro vi til Skui for å fikse mer på bua.

Ødelagte planker ble skiftet:

w-vidar-sager-040407 w-040407-2565

w-vidar-bua-040407

Vi stakk over til Byggmakker og kjøpte et malingspann til slik at vi også fikk malt plankene. Så skulle bjelken i taket skiftes, men for å få gjort det, måtte gulvet rives opp, og da skjønte vi fort at det var mer enn takbjelken som må skiftes – det var også råtne bjelker i gulvet.  Men – antagelig mindre jobb det enn med takbjelken, men nå er ihvertfall den skiftet.

Candy og Winnie stortrivdes, og siden vi måtte bære ut hindrene, måtte jo rørene settes slik at de kunne brukes, og også stigedelene ble lagt mot bordet, og Candy tok helt av!!! For en glede over å være på det stedet 🙂 Så litt rørtrening og stigedel-trening måtte det bare bli 🙂

Besøk fikk vi også – en bil kom kjørende ned på plassen, og vi samlet sammen hundene og tenkte å sette dem i bilen – men nei – det var en to kooikereeiere som kom. Hyggelig! Måtte jo passe på å lære kooikeren å gå rør når den først var der 🙂 Det viste seg at den var helsøster til Winnie, men fra et senere kull.

 

Reklamer

4 tanker på “Jobbedag på Skui

  1. Hørte du ikke at jeg tutet på dere når jeg kjørte forbi da? Når jeg kom hjem igjen var dere borte. Flott jobbet! Når skal vi ta gulvet og hva slags bjelker trengs til det?

    Liker

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s