Fastelavnssøndag

Vidar ikke bra: Tur tidlig på morgenen – men Vidar var ikke særlig bra – et eller annet måtte ha forårsaket at antibiotikaen ikke virket, så det ble bare en halvtimes tur.

Massasje: Vel hjemme igjen varte det ikke lenge før Beate kom for å massere Winnie, noe Winnie satte STOR pris på!

Lek i hagen: Etterpå var vi ute i hagen og lekte – måtte prøve slalåmen noen ganger før pinnene må tas opp før vann- og avløpsetaten kommer for å grave opp agilityplassen vår 😦 Deretter ble det 1-2-3-lek med ny ballsokk med Winnie og med tauleken med Candy.

Candy har hatt problemer med å hoppe opp i sofaen de siste dagene, så Vidar laget raskt «trapp» til henne. Jeg tror hun har problemer med beinet med løs kneskål  som for mangfoldige år siden skapte problemer.  Hun har også hormonforstyrrelser etter løpetid, graver som besatt noen ganger, og da jeg sjekket når hun hadde løpetid, stemmer dette bra – «valpene» skulle bli født i første halvdel av februar. Hun har også en ukes tid drevet med stirring på Winnie slik at Winnie har holdt avstand. I følge dagboka varte dette ca 14 dager forrige gang og hang sammen med hormonforstyrrelsene.

Fastelavn på verandaen: Det ble sol midt på dagen, så fastelavn ble feiret med ble pølser m/lompe og boller med krem i sola på verandaen – nesten påskestemning!

Tur til Bekkestua igjen: Håndveska vi fant igår burde leveres, så vi måtte igjen ut på tur nesten til Bekkestua. Damen som eide veska ble naturlig nok kjempeglad for å få den igjen med mobil og kort helt urørt, og det var umulig å unngå å  få finnerlønn 🙂

Det går fremover: Denne helgen har det blitt 5 turer på 3 dager, og først på siste del av siste turen fikk jeg såvidt litt hofteproblemer – dette går fremover! Kanskje jeg snart kan trene agility igjen…. Lurte veldig på det idag, men så dro Vidar og Tore avgårde, og jeg hadde ikke hjerte til å ta med Winnie og la Candy være alene, så en annen gang….

Avslapning: Vel hjemme igjen fra Bekkestua-turen var det tid for avslapning i sofaen.

Her viser Tommy, Winnie og Cory hvordan de best kan slappe av:

tommy-winnie-cory-180207-2175

 Winnie i armkroken til Tommy:

tommy-winnie-cory-180207-2182

Cory i armkroken til Tommy med Winnie som hodepute.
Kan ikke ha det bedre 🙂

l-cory-180207-2185

Reklamer

2 tanker på “Fastelavnssøndag

Det er hyggelig med en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s